dimarts, 8 de gener del 2013

Balanç any 2012 - 3.956km 215.980m D+


Aquest 2012 ha estat per mi un any molt i molt interessant a la muntanya, tant interessant com intens. He après moltes coses noves, he après que la muntanya és molt forta i pot jugar molt males passades, he après que la nostra minúscula presència és insignificant al costat de la seva immensitat. He après que hi ha moments molt complicats que requereixen esforços realment extraordinaris per poder-los superar, però superar-los ens fa més forts.

Aquest 2012 m’ha ensenyat a treballar en equip, a compartir, a lluitar, no tant sols per tu, sinó per l’objectiu comú d’un equip. Hem viscut moments molt grans, moments molt dolços, moments d’una gran felicitat, però també moments d’una duresa extrema. Hem corregut en moments de molta calor i també hem corregut en moments de molt de fred. Pluja, neu, vent són obstacles que ens ha tocat superar, però superar-los ens ha fet més forts.

Aquest 2012 he tingut el privilegi de compartir molts kms amb uns grandíssims corredors, però encara millors persones, en Jordi Armengau, en Pep Cabanas i en Jordi Codina. D’ells també n’he après molt, he après a tirar endavant malgrat les adversitats, he après a no rendir-me, he après a capgirar les situacions complicades amb optimisme, he après a compartir... Realment ha estat una sort poder córrer al seu costat!!! Moltes gràcies companys!!!



Aquest 2012 ha estat molt intens ja que el tanco havent-me posat un total de 27 dorsals. He corregut 10 Ultra Trails, 2 marxes de resistència, 8 maratons de muntanya, una marató i mitja i 6 curses d’entre 10 i 25km. He corregut prop de 4.000km i més 200.000m de desnivell positiu. Però el millor de tot, sense cap mena de dubte, han estat les més de 700 hores que he pogut gaudir de la muntanya envoltat d’una gent formidable.

Aquest 2012 em deixa unes paraules del company Jordi Armengau gravades a la memòria per sempre més: NI UN PAS ENRERE, SEMPRE ENDAVANT!!!

1 comentari:

  1. Ets una màquina, Salvador!! Però també la millor persona que conec! Amant de la muntanya però també de les persones que l'envolten!

    TXELL

    ResponElimina